Vanaf wanneer heb je ondersteuning nodig? Vanaf gisteren!

Druk, druk, druk.
Snel, snel, snel.
Je kent het wel.

 

Als het brandt dan wordt er blushulp gezocht bij de brandweer. Zo komen bedrijfsleiders ook bij Yelski terecht. Het brandt op administratief of organisatorisch vlak. Het draait in de soep op de sociale media van het bedrijf of het jaarverslag moest 48u geleden worden verstuurd.

Deze manier van werken is eigenlijk een valse start waar ’tijd’ het moet halen van ‘kwaliteit’.

Je raadt het al, Yelski kan brandjes blussen, maar als er geen brandblussers worden geïnstalleerd is het wachten op de volgende blusoproep. Niet ideaal en eigenlijk ook niet de stijl van het Yelski-huis. Maar hoe kan het dan wel? Ik neem je graag mee in onze manier van werken.

De Yelski-manier van werken

In een uitgebreide intake maken we de vraag naar ondersteuning zo concreet mogelijk. Wie ben je, wat is de cultuur van je organisatie en waar ben je naar op zoek? Hoe schat je de workload in? Wat is belangrijk voor je, welk budget voorzie je voor ondersteuning en wanneer en voor hoelang denk je een beroep te willen doen op Yelski? Samen schrijven we je verhaal. Daarna kan Yelski een correcte en realistische oplossing aanbieden: een adviestraject, permanente freelance ondersteuning of support op projectbasis waarbij de juiste expert naar voor geschoven wordt.

The Yelski Way

Yelski, dat zijn eigenlijk 2 madammen met elk een uitgelezen expertise.  Als iemand ons een hulpvraag stelt is dit vaak de start van een fijn en lang samenwerkingstraject. En dat heeft alles te maken met hoe me met onze opdrachtgevers (willen) omgaan.

Je leest het, ondersteuning vanaf ‘gisteren’ is niet onze manier van werken. Geen enkele oplossing bij Yelski is dezelfde, eenheidsworst bestaat niet. Maatwerk, daar gaan we voor. Samen met onze transparante stijl van communiceren creëren we langdurige samenwerkingsrelaties en die ontstaan niet door snel een opdracht over het muurtje te gooien.

Meer lezen?

Freelance Plugin voor ondernemers en organisaties 

Laat van je horen of stel ons je vraag!

Of bel ons op, we luisteren!


Partner in tekst


Rechterhand voor ondernemers


Operationele support