Vanaf wanneer heb je ondersteuning nodig? Vanaf gisteren!

Druk, druk, druk.
Snel, snel, snel.
Je kent het wel.

 

Als het brandt dan wordt er blushulp gezocht bij de brandweer. Zo komen bedrijfsleiders ook bij Yelski terecht. Het brandt op administratief of organisatorisch vlak. Het draait in de soep op de sociale media van het bedrijf of het jaarverslag moest 48u geleden worden verstuurd.

Deze manier van werken is eigenlijk een valse start waar ’tijd’ het moet halen van ‘kwaliteit’.

Je raadt het al, Yelski kan brandjes blussen, maar als er geen brandblussers worden geïnstalleerd is het wachten op de volgende blusoproep. Niet ideaal en eigenlijk ook niet de stijl van het Yelski-huis. Maar hoe kan het dan wel? Ik neem je graag mee in onze manier van werken.

De Yelski-manier van werken

In een uitgebreide intake maken we de vraag naar ondersteuning zo concreet mogelijk. Wie ben je, wat is de cultuur van je organisatie en waar ben je naar op zoek? Hoe schat je de workload in? Wat is belangrijk voor je, welk budget voorzie je voor ondersteuning en wanneer en voor hoelang denk je een beroep te willen doen op Yelski? Samen schrijven we je verhaal. Daarna kan Yelski een correcte en realistische oplossing aanbieden: een adviestraject, permanente freelance ondersteuning of support op projectbasis waarbij de juiste expert naar voor geschoven wordt.

The Yelski Way

Yelski, dat zijn eigenlijk 2 madammen met elk een uitgelezen expertise.  Als iemand ons een hulpvraag stelt is dit vaak de start van een fijn en lang samenwerkingstraject. En dat heeft alles te maken met hoe me met onze opdrachtgevers (willen) omgaan.

Je leest het, ondersteuning vanaf ‘gisteren’ is niet onze manier van werken. Geen enkele oplossing bij Yelski is dezelfde, eenheidsworst bestaat niet. Maatwerk, daar gaan we voor. Samen met onze transparante stijl van communiceren creëren we langdurige samenwerkingsrelaties en die ontstaan niet door snel een opdracht over het muurtje te gooien.

Meer lezen?

In de dynamische wereld van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) is het optimaliseren van administratieve processen van cruciaal belang. Niet enkel voor het behalen van succes en het stimuleren van groei. Het creëert overzicht en rust voor jou, ondernemer. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke voordelen van een gestroomlijnde zakelijke administratie.

  • Tijdsbesparing: Een efficiënt administratief proces bespaart kostbare tijd. Door overbodige stappen te elimineren en workflows te optimaliseren, kan jij of je team zich richten op belangrijkere taken. Dit leidt tot een verbeterde productiviteit en geeft ruimte om je te concentreren op strategische doelen en groei-initiatieven.

  • Kostenreductie: Het optimaliseren van administratieve processen gaat hand in hand met kostenreductie. Minder stappen zetten, minder fouten maken of tijdrovende oplossingen bedenken leidt tot lagere operationele kosten. Bovendien kan het gebruik van geautomatiseerde tools en software de behoefte aan manuele tussenkomst verminderen, wat op lange termijn financiële voordelen oplevert.

  • Verbeterde nauwkeurigheid: Een gestroomlijnde zakelijke administratie vermindert het risico op fouten. Het gebruik van de juiste software minimaliseert menselijke fouten en verhoogt de nauwkeurigheid van gegevensinvoer en rapportage. Dit is vooral cruciaal bij financiële administratie, waar precisie essentieel is.

  • Snellere besluitvorming: Met real-time toegang tot accurate informatie kunnen ondernemers zoals jij beter geïnformeerde beslissingen nemen. Dit is van onschatbare waarde in een zakelijke omgeving.

  • Verbeterde klantenservice: Een gestroomlijnde administratie betekent ook dat klantgerichte processen effectiever worden beheerd. Klantenvragen kunnen sneller worden afgehandeld, facturatie verloopt vlotter en klanttevredenheid neemt toe. Dit draagt bij aan het behoud van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe.

  • Compliance en risicobeheer: Goed georganiseerde administratieve processen dragen bij aan naleving van wet- en regelgeving. Een geoptimaliseerde administratie zorgt ervoor dat alle processen in lijn zijn met de geldende regelgeving.

Door te streven naar een gestroomlijnde zakelijke administratie, leg je de basis voor duurzaam succes en groei in het competitieve KMO-landschap. Een administratief bedrijfsproces opzetten, in kaart brengen of bijsturen noemen wij ‘Workflow Design’. We pluggen daarvoor tijdelijk in als procesbegeleider in je organisatie.

We laten het liever niet klinken als ‘consultancy’ en we zijn al zeker niet vertrokken voor een lang en duur traject. We zijn met stip op één pragmatisch: gericht op praktische resultaten en effectiviteit. Hoe vaak kregen we al niet het compliment: ‘Bedankt om ons administratief proces zo overzichtelijk in kaart te brengen, we kunnen weer verder. Wij blij natuurlijk 🙂

 

Freelance Plugin voor ondernemers en organisaties 

Laat van je horen of stel ons je vraag!

Of bel ons op, we luisteren!


Partner in tekst


Rechterhand voor ondernemers


Operationele support