Wij stroomlijnen je

administratie en online

aanwezigheid

 

Structuur in je zakelijke administratie

In een traject op maat brengen we structuur in je werkprocessen. We tekenen de weg uit naar een gestroomlijnde zakelijke administratie.

Wil je daarna je administratie uit handen geven? Schakel een freelancer uit ons team in.

Structuur in je online aanwezigheid

We stroomlijnen je online aanwezigheid en zorgen dat je zichtbaar bent op je sociale media. We geven praktisch advies over kanalen, inhoud en contentflow.

Daarna werken we maandelijks een contentkalender voor je uit en plaatsen we de posts.

No-nonsense, praktisch & doelgericht

# Traject

Structuur in je zakelijke

administratie

# Traject

Structuur in je online

aanwezigheid

In een persoonlijke intake bepalen we je concrete vraag. Wat vraagt meer structuur? Wat is nodig voor een slimme en efficiënte zakelijke administratie?

We tekenen samen een traject uit van werksessies. We vertrekken van wat er is en wat we zien en houden rekening met waar je naartoe wil. Het tempo bepaal je zelf. Geen 2 trajecten zijn hetzelfde.

We geven advies om je werkproces bij te sturen: de concrete stappen naar een gestroomlijnde zakelijke administratie. Je kan die stappen zelf zetten of samen met ons.

In een workshop van een halve dag bepalen we op welke kanalen je aanwezig wil zijn met welke inhoud. Ook de tone of voice en de vertaling van je huisstijl komen aan bod. 

Je krijgt van ons een persoonlijke gids voor de online aanwezigheid van je organisatie. Compleet met uitgewerkte voorbeeldposts en bruikbare templates. 

De gids bevat ook een praktisch plan van aanpak: we tekenen uit hoe je inhoud kan verzamelen en omzetten in posts om op je kanalen te plaatsen.

Onze expertise

We helpen je grip krijgen op je zaak of op je sociale media. We vertrekken van wat je doet of wil doen. Samen stippelen we de weg en de doelen uit. En dat zetten we om in de praktijk. No-nonsense, praktisch en doelgericht.​ 

Onze opdrachtgevers

Yelski werkt voor start-ups, scale-ups, KMO’s, overheden en non- en socialprofitorganisaties. 

Stabiele administratie

 

Traject op maat

 

Heldere contentflow

 

Yelski is je partner om een stabiele zakelijke administratie of online aanwezigheid te realiseren.