Yelski Academy

 

Wij delen onze expertise met u.
Vergroot de competenties van u of uw medewerkers en maak gebruik van het aanbod van de Yelski Academy. Schrijf nu in of contacteer ons voor een aanbod op maat.

In een mum van tijd een digitale nieuwsbrief? Een sexy template voor je zakelijke aankondigingen? Of gewoon een leuke nieuwjaarswens? Deze workshop wijdt je in in de wondere wereld van Mailchimp.

Het is zover. Je wil je eigen website bouwen. Je wil zélf aan de slag: bouwen, wijzigingen aanbrengen, een blog toevoegen of een foto plaatsen. Tijdens deze workshop zet je je eerste stappen als webbouwer!

Efficiënt en effectief werken, daar kan je vandaag het verschil mee maken! Maar waar begin je als je door het bos de bomen niet meer ziet? We gaan aan de slag met je zakelijke administratie, je overvolle weekschema en inbox.

Je hebt weinig tijd om je in te werken in handige digitale tools? Of misschien heb je er wel een hekel aan om dit in je eentje te klaren? Met deze workshop ben je in een mum van tijd mee met tal van sexy digitale tools.